صیفی خشک

ماندگاری و قابلیت اطمینان محصولات غذایی از نظر سلامتی، ضامن سلامتی جامعه است. در این راستا استفاده از پیاز، که خواص دارویی فراوانی داشته و باعث ایجاد سلامتی می‌شود، ضروری به نظر می‌رسد. خشک کردن پیاز یکی از راه‌های طولانی نمودن عمر استفاده از پیاز می‌باشد.

شکل مصرف پیاز عموماً به صورت برش‌های سرخ‌شده در روغن است؛ بطوری که پیاز تازه پوست‌گيری شده و سپس به شكل قطعه، خلال یا ورقه، برش خورده و در نهایت به همراه سایر غذاها و یا بصورت تکی در روغن سرخ می‌گردد. مسأله قابل طرح در اینجا وجود مشکلات تهیه و آماده‌سازی پیاز برای استفاده در غذاها است که از آن جمله می‌توان به پوست‌گیری و اسلایس کردن آن اشاره کرد. اجرای این امور معمولاً برای آشپزها، خانم‌های خانه‌دار و... به دلیل اسانس و بوی تند پیاز و همچنین دشواری تهیه اسلایس، آنچنان مطلوب نمی‌باشد. به همین دلایل، تولید صنعتی پیاز خشک و آماده طبخ، امری است که «فرآورده‌های غذایی ساحل برج» بدان پرداخته است. به منظور ایجاد قابلیت نگهداری بلندمدت، لازم است برش‌های پیاز از حداقل رطوبت برخوردار باشد تا با گرفتن رطوبت پیاز تازه، بصورت خشک تهیه گردد. این عمل در خصوص آماده‌سازی پیاز داغ و تهیه سریع آن بسیار مفید و مؤثر خواهد بود.

«ماندگاری بالا و حفظ ارزش‌های غذایی پیاز، با پیاز خشک تیار»