Search

products categorization

دسته‌های محصولات

Recent posts

برچسب ها

ماکارونی با سویا فافا

سویا

طرز تهیه ماکارونی با سویا برای چهار نفر (با ته دیگ سیب زمینی)

ماکارونی با سویا یکی از غذاهای لذیذ و خوشمزه ای است که طرفداران زیادی دارد، خصوصا بین گیاه خواران و افرادی که در رژیم غذایی خود ممنوعیت استفاده از گوشت دارند، از محبوبیت خاصی برخوردار است.

مواد لازم برای تهیه ماکارونی با سویا

ماکارونییک بسته
سویا۲۵۰ گرم (حدود نصف بسته)
سرکهیک سوم استکان
پیاز درشت همراه پیاز خشک فافا۲ تا سه عدد
فلفل دلمه ای (در صورت تمایل)یک عدد
سیر یا پودر سیر۲ تا ۳ حبه
نمک برای مواد ماکارونی۱ قاشق مرباخوری
آبلیمو۲ تا ۳ قاشق غذاخوری
زرد چوبه۱ قاشق غذا خوری
فلفل سیاهنصف قاشق مرباخوری
فلفل قرمز یا پاپریکانصف قاشق مرباخوری
آویشن۱ قاشق مرباخوری
رنده پوست لیمویک عدد
رب گوجه فرنگیبه میزان دلخواه (حدود ۳ قاشق غذاخوری)
سیب زمینی با نان لواش برای ته دیگ (در صورت تمایل)به میزان دلخواه
آماده سازی:
زمان پخت:
مجموع زمان پخت:

طرز تهیه ماکارونی با سویا و سیب زمینی

سویا را با سرکه در آب گرم بریزید و اجازه دهید ۲۰ دقیقه بماند. در آبکش بریزید و کمی فشار دهید.

دو یا سه بار دیگر سویا را در آب جوش بریزید و آبکش کنید تا زمانی که آب خارج شده زرد نباشد.

اگر سویا درشت است آن را چرخ کرده یا با دست چنگ یزنید تا نرم و یک دست شود.

پیاز را نگینی خرد کرده و در کمی روغن تفت دهید تا نرم شود.

سویا را اضافه کرده و خوب تفت دهید.

نکته : سویا روغن را به خود می کشد، پس روغن زیاد نریزید.

با کنار راندن پیاز و سویا، میان ماهی تابه را خالی کنید.

کمی روغن در فضای خالی بریزید.

ادویه، فلفل ها، نصف قاشق زردچوبه، سیر و رنده پوست لیمو را در آن تفت دهید.

رب را هم همانجا تفت داده و همه مواد را با هم مخلوط کنید.

فلفل دلمه ای نگینی شده را هم اضافه کرده و تفت دهید.

در این مرحله آب لیمو را اضافه کنید.

حدود یک لیوان آب بریزید.

درب ماهیتابه را گذاشته و حرارت را کم کنید.

حدود یک ربع تا بیست دقیقه زمان دهید تا آب مواد کشیده شد.

حرارت را خاموش کنید.

مواد ماکارونی با سویا آماده شد.

ماکارونی ها را در آب در حال جوش بریزید.

 

یک قاشق نمک، نصف قاشق زردچوبه را اضافه کنید.

پس از ده دقیقه (وقتی مغز ماکارونی نرم شد) آبکش کنید.

کف قابلمه کمی روغن بریزید و کمی نمک بپاشید.

برای ته دیگ سیب زمینی در صورت تمایل سیب زمینی پست کنده و برش خورده بچینید.

سپس روی آن یک لایه ماکارونی و یک لایه مواد و کمی آویشن بریزید.

تا تمام شدن ماکارونی و مواد این کار را ادامه دهید.

در قابلمه را ببندید.

اجازه دهید ماکارونی با سویا حدود نیم تا یک ساعت دم بکشد و ته دیگش برشته شود.

ماکارونی

فوت و فن تهیه ماکارونی خوشمزه با سویا و گوشت چرخ کرده

در صورت تمایل می توانید یک بسته استاک (عصاره) گوشت قرمز یا استاک مرغ به مواد ماکارونی اضافه کنید.

اگر مانعی در استفاده از گوشت ندارید، می توانید مقدار کمی گوشت چرخ کرده را هم با پیاز سرخ کنید.

برای تهیه ماکارونی سویا با قارچ

می توانید قارچ هم به مواد ماکارونی اضافه کنید.

در صورت تمایل می توانید هویج نگینی شده را همراه سویا به مواد اضافه کنید.

سویا را خوب تفت دهید تا بوی زهم آن برود.

می توانید از ترکیب پوره گوجه فرنگی و رب برای طعم دار کردن مواد استفاده کنید.

آب سویا را خیلی نگیرید تا هنگام تفت دادن روغن زیاد نبرد.

برای خوش عطر شدن ماکارونی با سویا می توانید از ادویه کاری یا ادویه سوسیس استفاده کنید.

 

تیرامیسو با کیک قنادی فراچاشت

کیک قنادی

کیک تیرامیسو یکی از انواع کیک ها می باشد که فوق العاده طعم خوبی دارد و می توانید برای مهمانی و مراسمات مختلف این کیک فوق العاده را تهیه کنید. اگر به طعم تیرامیسو علاقه داشته باشید عاشق طعم و مزه این کیک می شوید. طعم بی نظیر قهوه یا اسپرسو در این شیرینی طعم و مزه آن را دو چندان می کند. این کیک از دو بخش تشکیل شده است که ابتدا باید کیک را تهیه و بعد لایه میانی آن را آماده کنید و با آن خامه کشی کنید. این کیک برای تولد نیز مناسب است و می توانید به راحتی یک کیک تولد منحصر به فرد داشته باشید. این کیک اصالتا برای کشور ایتالیا می باشد. امروز در آشپزی با فافا طرز تهیه کیک تیرامیسو را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.

مواد لازم برای تهیه کیک تیرامیسو

  • کیک قنادی فراچاشت

مواد لازم برای کرم تیرامیسو

  • زرده تخم مرغ ۴ عدد
  • پنیر ماسکارپونه ۲۵۰ گرم
  • خامه قنادی ۲۵۰ گرم
  • پودر کاکائو به مقدار لازم
  • وانیل ۱/۴ ق چای خوری
  • قهوه فوری یا اسپرسو به مقدار لازم

طرز تهیه کیک تیرامیسو ساده و خوشمزه با فر و بدون فر

 

مرحله اول : تهیه مواد میانی

زرده ها را به همراه شکر با ویسک یا همزن دستی بزنید تا یکدست شود و بعد یک کتری آب روی حرارت قرار دهید و کاسه را روی کتری بگذارید و مداوم هم بزنید تا بن ماری شود. دقت کنید اصلا نباید کف کاسه با آب جوش در ارتباط باشد وگرنه زرده ها پخته می شوند. این کار را برای ۱۰ دقیقه ادامه دهید. از روی حرارت بردارید و وانیل را اضافه کنید و هم بزنید. کاسه را کنار قرار دهید تا خنک شود و بعد روی کاسه سلفون کشیده و در یخچال قرار دهید تا خنک شود. در ادامه پنیر را به زرده اضافه کنید و با همزن برقی بزنید تا یکدست شود و در انتها خامه قنادی فرم گرفته را نیز اضافه کنید و مواد را هم بزنید.

 

مرحله دوم : تهیه کیک تیرامیسو با کیک قنادی ما

کرم تهیه شده را داخل قیف بریزید. کیک را برش بزنید و روی هر لایه کیک با کمک فرچه کمی قهوه دم کرده بزنید و بعد کرم تهیه شده و روی ان پودر کاکائو این کار را تکرار کنید و در انتها روی کیک نیز کرم بزنید و پودر کاکائو بریزید و به دلخواه نیز می توانید خامه کشی کنید و کیک را سرو کنید. نوش جان به همین آسونی و خوشمزگی .

  1. بهتر است این کیک یک شب در یخچال بماند.
  2. می توانید از قهوه فوری و یا اسپرسو استفاده کنید.
  3. از پنیر خامه ای کم نمک نیز می توانید استفاده کنید.

چاشنی غذا با گوجه فرنگی خشک تیار

گوجه خشک برش مربعی

گوجه فرنگی خشک فافا یک چاشنی خوشمزه برای کنار غذا !!

برای تهیه گوجه فرنگی خشک در روغن زیتون باید ابتدا گوجه فرنگی خشک شده را به همراه چند حبه سیر، یک شاخه نعناع یا یک شاخه رزماری و کمی فلفل دلمه‌ قرمز خشک یا پودر فلفل پاپریکا در یک شیشه روغن زیتون بریزید و در جای خشک و خنک نگهداری کنید.

قورمه سبزی با سبزی های خشک فافا

سبزی خشک

خورشت قورمه سبزی یکی از غذاهای سنتی و اصیل ایرانی است که نه تنها در میان ایرانیان بسیار محبوب است بلکه در خارج از ایران هم طرفداران بسیاری دارد. از محبوب ترین انواع خورشت قورمه سبزی در مناطق مختلف ایران می توان به خورشت قورمه سبزی تهرانی ، خورشت قورمه سبزی گیلانی ، خورشت قورمه سبزی جنوبی و خورشت قورمه سبزی ترکی یا تبریزی اشاره کرد که از نظر مواد کمی با هم متفاوت هستند. برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه خورشت قورمه سبزی با سبزی های خشک ما در ادامه با آشپزی با فافا همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت خورشتی۳۰۰ گرم
سبزی خشک۵۰۰ گرم
لوبیا قرمز یا لوبیا چیتی۱۵۰ گرم
پیاز۱ عدد بزرگ
لیمو عمانی۴ عدد
روغن مایعبه اندازه لازم
نمک و فلفل سیاهبه اندازه لازم
آب نارنج ، آبغوره و زردچوبهبه اندازه لازم

طرز تهیه خورشت قورمه سبزی

مرحله اول

اولین اقدام برای تهیه قورمه سبزی خیساندن لوبیا قرمز می باشد. برای گرفتن نفخ لوبیا قرمز آن را داخل یک کاسه حاوی آب قرار دهید. توصیه ما این است که هر زمانی تصمیم گرفتید قورمه سبزی تهیه کنید از شب قبل لوبیا قرمز را بخیسانید.

این کار علاوه بر اینکه نفخ لوبیا قرمز را می گیرد، باعث می شود که لوبیا نرم تر شود و به همین دلیل  زمان پخت آن کاهش یابد. در صورتی که بتوانید آب موجود در کاسه را دو تا سه باز تعویض کنید، نفخ لوبیا به طور کامل گرفته خواهد شد.

مرحله دوم

 

پیاز را به صورت نگینی ریز خرد کنید و به همراه مقداری روغن مایع داخل قابلمه ای که برای پخت خورشت در نظر گرفته اید بریزید. پیاز را کمی تفت دهید تا شفاف شود، سپس مقداری زردچوبه و در صورت تمایل فلفل سیاه به پیاز اضافه کنید و تفت دادن را ادامه دهید تا زمانی که ادویه ها کامل به خورد پیاز بروند.

مرحله سوم

در این مرحله گوشت را پس از شستشو به صورت قورمه ای خرد کنید و به قابلمه خورش اضافه کنید. بهتر است قطعات گوشت خیلی درشت نباشند زیرا علاوه بر اینکه دیرتر پخته می شوند روی ظاهر خورش تاثیر منفی می گذارند.

مرحله چهارم

پس از اضافه کردن گوشت به پیاز ، آنرا به خوبی تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند و کمی سرخ شود. پس از اینکه گوشت سرخ شد لوبیا قرمز را آبکشی کنید و به قابلمه اضافه کنید. لوبیا قرمز را یکی دو دقیقه تفت دهید، سپس سه لیوان آب به قابلمه اضافه کنید.

مرحله پنجم

حرارت زیر قابلمه را زیاد کنید تا آب به جوش بیاید، سپس آنرا ملایم تر کنید تا گوشت و لوبیا قرمز به آرامی بپزند. برای پخت گوشت و لوبیا قرمز حدود ۲ ساعت زمان نیاز است. در ادامه سبزی خورشتی را پس از پاک کردن و شستشو به صورت ساطوری خرد کنید.

 

مرحله ششم

سبزی خورشتی را به همراه مقداری روغن مایع در یک تابه جداگانه سرخ کنید. هر چقدر سبزی را بیشتر سرخ کنید رنگ قورمه سبزی شما تیره تر خواهد شد. پس از گذشت یک ساعت از پخت لوبیا و گوشت، سبزی را پس از سرخ کردن به قابلمه خورشت اضافه کنید.

مرحله هفتم

در این مرحله می توانید لیمو عمانی ها را به همراه فلفل سیاه ، آبغوره و کمی آب نارنج به قابلمه اضافه کنید. یکی از نکات مهم در این مرحله این است که حتما لیمو عمانی ها را از وسط نصف کنید و تخمه های آن را خارج کنید.

مرحله هشتم

تخمه های لیمو عمانی می توانند باعث تلخ شدن طعم خورش ما شوند. توصیه می کنیم نمک را پس از اینکه گوشت به طور کامل پخت به خورشت اضافه کنید زیرا باعث می شود که گوشت دیرتر بپزد. در صورتی که آب خورشت کم شده بود می توانید مقداری آب جوش اضافه کنید.

مرحله نهم

در ۱۵ دقیقه پایانی طعم خورش را بچشید و در صورت نیاز مقداری نمک، فلفل سیاه و انواع ادویه های دلخواه خود را اضافه کنید. پس از اینکه خورشت به خوبی روغن انداخت، آنرا در ظرف خورشت خوری بکشید و به همراه برنج سرو کنید.

نکات طرز تهیه قورمه سبزی

 

روغن انداختن قورمه سبزی

یکی از فوت های و فن مهم در تهیه خورشت قورمه سبزی این است که کاری کنید که خورشت شما به خوبی روغن بیندازد. روغن انداختن قورمه سبزی علاوه بر اینکه ظاهر خورشت را زیباتر می کند باعث می شود طعم بهتری را نیز تجربه کنید. نکته اول برای روغن انداختن قورمه سبزی همانطور که در بالا ذکر کردیم سرخ کردن سبزی خورشتی است.

اگر سبزی خورشتی به خوبی سرخ شود خورشت شما روغن بیشتری خواهد انداخت. نکته دوم هم این است که پس از اینکه گوشت و لوبیا قرمز پختند یک قطعه کوچک یخ به خورشت اضافه کنید که باعث شوک به مواد خورش می شوند و به روغن انداختن خورشت کمک می کند.

سبزی مخصوص قورمه سبزی

سبزی قورمه سبزی به طور معمول متشکل از تره ، جعفری ، شنبلیله ، گشنیز و اسفناج می باشد که البته این ترکیب در شهرهای مختلف متفاوت است. مثلا در شهرهای جنوبی کشور سبزیجات معطر دیگری مثل سیر سبز و شوید نیز به ترکیب اصلی سبزی قورمه سبزی اضافه می شود.

در استان آذربایجان هم به سبزی قورمه سبزی سبزیجاتی مثل ترخون اضافه می شود که باعث تند و تیزتر شدن طعم خورشت می شود. یکی از نکات مهم در مورد سبزی قورمه سبزی این است که توصیه می شود از شنبلیله به مقدار کم در این خورش استفاده شود زیرا شنبلیله به مقدار زیاد می تواند باعث تاثیر منفی روی طعم و عطر خورش شود.

خرد کردن سبز قورمه سبزی

سبزی قورمه سبزی بر خلاف سبزی دیگر غذاها مثل آش و کوکو باید به طور کامل به صورت ریز خرد شود. دلیل این امر این است که اگر سبزی قورمه سبزی به صورت درشت خرد شود، خورش جا نمی افتد.

در صورتی که می خواهید خورشت قورمه سبزی به خوبی روغن بیندازد، حتما باید آنرا به صورت کاملا ریز خرد کنید. اگر از چاقو برای خرد کردن سبزی استفاده می کنید، حتما از یک چاقوی تیز استفاده کنید تا سبز له نشود.

نشانه قورمه سبزی جا افتاده چیست؟

اصلی ترین نشانه یک قورمه سبزی جا افتاده و مجلسی این است که آب و دان قورمه سبزی از هم جدا نباشد. ( یعنی زمانی که قورمه سبزی را در خورشت خوری می کشید سبزی ، لوبیا و گوشت قورمه سبزی از آب آن جدا نباشد )

نکته دیگر اینکه وقتی خورشت را روی برنج می ریزید نباید آب قورمه سبزی کف بشقاب جمع شود. برای اینکه با این مشکل مواجه نشوید حتما در پایان پخت اجازه دهید آب اضافی قورمه سبزی تبخیر شود و شروع به روغن انداختن بکند سپس آنرا از روی حرارت بردارید و بکشید.

خورشت قورمه سبزی جنوبی

اگر می خواهید قورمه سبزی شما مثل جنوبی ها سیاه و تند و تیز شود باید از سبزی خورشتی که کمی متفاوت تر از سبزی خورشتی معمولی است استفاده کنید. جنوبی ها از سیر سبز و شوید هم در سبزی خورشتی خود استفاده می کنند.

نکته دیگر اینکه باید سبزی را بیشتر از حد معمول سرخ کنید تا کاملا سیاه شود و در آخر هم به یاد داشته باشید که باید از فلفل سیاه و فلفل قرمز فراوان برای تند شدن خورشت استفاده کنید چون خورشت قورمه سبزی جنوبی به صورت تند سرو می شود.

مرغ سوخاری با پودر های سوخاری تیار

پودر سوخاری

مرغ سوخاری علی رغم اینکه جز فست فودها محسوب میشه اما نسبت به سایر فست فودها سالم تر و البته خوشمزه تره. خیلی‌ها فقط طرفدار مرغ سوخاری رستوران‌ها هستن. ولی با این دستور میتونید مرغ سوخاری رو به روش‌ها و طعم‌های مختلفی با همون طعم بیرون در منزل درست کنید و در کنار سبزیجات آبپز یا تنوری سرو کنید. 

معمولا در کنار مرغ سوخاری استفاده از سس قرمز رایجه که بهتره از سس قرمز خونگی استفاده کنید. بریم سراغ مواد لازم و طرز تهیه این مرغ سوخاری خوشمزه از آشپزی با فافا :

مواد لازم برای تهیه مرغ سوخاری
ران یا کتف مرغ ۵ عدد
 تخم مرغ ۲ عدد
 آرد الک شده۱ پیمانه
پودر سوخاری تیار۱ پیمانه
نمک به مقدار لازم

ارگانو (پونه کوهی) یا آویشن و پودر سیر 

به میزان دلخواه
اگه به مغز پخت شدن و کامل پختن مرغ خیلی حساسید می‌تونید تکه های مرغ رو با یک عدد پیاز و کمی نمک و فلفل سیاه آبپز کنید اما نه در حدی که کاملا بپزه فقط کمی از حالت خامی خارج بشه (حدود یک ربع).

بعد از پخت اجازه بدین کاملا خشک و خنک بشن، این مرحله کاملاً قابل حذفه و فقط کسایی که ذائقه حساسی دارن این کار رو انجام بدن.

مراحل طرز تهیه مرغ سوخاری

با مراحل طرز تهیه مرغ سوخاری خانگی خوشمزه همانند kfc همراه ما باشید.

مرحله اول؛ آماده کردن مواد مرغ سوخاری

 تخم مرغ ها رو داخل ظرف با چنگال هم بزنید تا از حالت لختگی در بیاد و کمی نمک و در صورت دلخواه فلفل سیاه و آویشن (برای گرفتن بوی زهم تخم مرغ) بهش اضافه کنید.

مرحله دوم؛ غلتاندن تکه های مرغ در مواد و پودر سوخاری

تکه‌های مرغ رو اول داخل آرد بغلتونید و بعد به تخم مرغ آغشته کنید.

در آخر داخل پودر سوخاری بغلتونید طوری که تمام سطح مرغ به پودر سوخاری آغشته بشه. (اگه دوست داشتید مرغ سوخاری شما اسپایسی باشه مقدار بیشتری فلفل به آرد سوخاری اضافه کنین.)

مرحله سوم؛ تکه های مرغ را سرخ کنید

داخل ظرف گود و نسوزی روغن مخصوص سرخ کردن بریزید و اجازه بدید داغ بشه. هر چه مقدار روغن بیشتر و داغ تر باشه مرغ روغن کمتری رو جذب میکنه.

تکه‌های مرغ رو داخل روغن شناور سرخ کنید و بعد روی حوله کاغذی داخل بشقاب قرار بدین تا روغن اضافه اون گرفته بشه.

موقع سرو به دلخواه می‌تونید روی مرغ‌ها ادویه اورگانو (پونه کوهی) یا پودر سیر بپاشید و با انواع سبزیجات و سس‌ها سرو کنید.